GreenICT - diensten

Ter ondersteuning van haar missie kan Stichting GreenICT de volgende diensten verzorgen:


- GreenICT - advies

Stichting GreenICT adviseert organisaties bij het zoeken naar duurzame ICT oplossingen voor hun specifieke situatie. De stichting kan hiervoor onder meer beschikken over een aanzienlijke hoeveelheid kennis en kunde van haar specialistische en deskundige partners. Vernieuwende combinaties van bestaande kennis en/of technologie kunnen interessante vooruitgang opleveren. Wij adviseren u graag en onafhankelijk.

terug

- GreenICT - projectbegeleiding

Stichting GreenICT initieert en begeleidt duurzame ICT projecten efficiŽnt en effectief. Indien u zelf een project wilt opstarten of u vermoedt dat uw project begeleiding nodig heeft, kan de Stichting u hierbij terzijde staan. Ook ingeval uw project vast dreigt te lopen en u er zelf niet meer uitkomt, kunt u voor advies een beroep op ons doen.

terug

- GreenICT - voorlichting

Duurzame ICT betreft een multidisciplinair en complex terrein. In een dergelijke omgeving is goede voorlichting cruciaal. Stichting GreenICT kan deze verzorgen.

Stichting GreenICT is bijvoorbeeld op verzoek met een stand aanwezig bij relevante evenementen. De evenementenagenda biedt een actueel overzicht. Daarnaast wordt Stichting GreenICT geregeld gevraagd door de media. Onder meer Business News Radio, TeleCom / ICT Update, IT Executive, CIO Magazine en NRG Magazine deden een beroep op ons.

terug

- GreenICT - lezingen & presentaties

Stichting GreenICT verzorgt lezingen en presentaties op het terrein van duurzame ICT. Laat uzelf op de hoogte brengen van de huidige maar ook toekomstige mogelijkheden van verduurzaming van ICTtechnologie. Afhankelijk van de vraag kan de focus liggen op onder meer de maatschappelijke context, de technische inhoud of meer beleid gerelateerde onderwerpen.

Een van onze mede-oprichters, mr. Roel L. Croes, is bijvoorbeeld een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter voor congressen en seminars. Congresorganisatoren als IDC, Heliview en IIR, overheidsorganisaties als het Ministerie van Economische Zaken en de Belastingdienst en sterk uiteenlopende commerciële partijen als de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ en IBM
deden al een beroep op hem als gastspreker, moderator en/of dagvoorzitter.

terug

- GreenICT - Congressen & workshops

Laat u inspireren! Kom op ideeŽn, maak kennis met voorbeelden uit de praktijk en stel uw vragen.
Toets uw mogelijkheden en discussieer tijdens een van de interactieve GreenICT congressen, zoals
An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT en Energie, en workshops.
Ga zelf aan de slag met een voorbeeldcasus en ontdek dat duurzame ICT ook voor u realistisch en bereikbaar kan zijn.
Natuurlijk wordt er een actieve inbreng van de deelnemers verwacht. Gezien het aanstekelijke enthousiasme van onze medewerkers zal dat niet echt moeilijk op te brengen zijn.

terug