GreenICT - Finale nationale NRG Battle 19 november 2013 Groningen

Bezoek ook de finale van de NRG Battle op 19 november 2013 in MartiniPlaza, Groningen. Voor meer informatie, klik op het "NRG Battle"-logo aan de linkerkant van deze pagina.

GreenICT - NRG Battle 22 Maart 2013 Eindhoven Nederland

Ben je een Bachelor of Master student en gïnteresseerd in een carriere in de energiesector? Dit is je kans! Registreer je nu voor de eerste voorronde van de NRG Battle die op 22 maart 2013 in Eindhoven plaatsvindt.

Ontmoet, ga de competitie aan en innoveer!
Gedurende de NRG Battle ga je de competitie aan en innoveer je in multidisciplinaire teams van vijf studenten. De opdracht is het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor diverse energieproblemen, die worden voorgelegd door gerenomeerde bedrijven uit de energiesector (als GasTerra, Alliander, Grontmij, Siemens, TenneT, E.ON, Rosen, Gasunie, DNVKema, APX ). Een deskundige jury beoordeelt de oplossingen op drie criteria: nieuwheid, bruikbaarheid en originaliteit.

Schrijf je nu in! Voor studenten is deelname, inclusief catering, kosteloos. Schrijf je in, vul je profiel in en gebruik de Events App om je in te schrijven voor deze spectaculaire NRG Battle!

Voor nadere informatie en inschrijving, bezoek de NRG Battle website.

terug